Näin saat valkoiset tennarit hohtaviksi – kolme ainesosaa riittää

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoiset ja hohtavat kengät ovat kauniita, mutta ne muuttuvat yleensä muutamassa viikossa likaiseksi. Nyt on vinkattu, kuinka kangastennarit voi saada jälleen vitivalkoiseen loistoonsa. Apuna on valkaiseva tahna ja auringonpaiste.

Sekoita kulhossa yksi ruokalusikallinen ruokasoodaa, puoli ruokalusikallinen vettä ja puolikas ruokalusikallinen apteekista ostettua vetyperoksidia. Levitä tahna tennarin pintaan hammasharjalla hangaten. Jätä kengät sen jälkeen auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi.

Pyyhi kuivunut tahna pois. Vetyperoksidillä on tunnetusti tehokas valkaisu- ja desinfiointikyky. Kenkien valkaisemiseen voi kokeilla myös niiden liottamista hammasproteeseille tarkoitetussa valkaisevassa vedessä.

How To Get White Shoes White Again

Make your shoes white again with these easy tips

Publiée par Nifty sur Vendredi 29 mai 2020