Ruotsalaiset muovinukkebestikset Beverly Hillsissä – twerkkaavat pinkeissä shortseissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin parikymppisistä ruotsalaisneitokaisista, Juliasta ja Sofiasta, jotka haluavat näyttää muovinukeilta ja sisaruksilta keskenään. He muokkaavat vartaloaan kuntosaliharrastuksen lisäksi myös kauneusleikkauksilla.

Neitokaiset ovat viihtyneet tovin Yhdysvalloissa. Ulkonäkönsä avulla menestymiseen tähtäävät naiset esittelevät sosiaalisessa mediassa vartaloitaan. Viimeisimmällä videolla he twerkkaavat kameralle.

Naiset pukeutuvat aina samanlaisiin asukokonaisuuksiin. Tällä kertaa heillä on pinkit shortsit, sateenkaaren eri väreissä loistava leopardiprinttitoppi ja asuun sopiva huivi päässä. He kehuvat saaneensa seksikkään ulkonäkönsä täyteaineilla ja lihaskuntoharjoittelulla.

https://www.instagram.com/p/CAtWDbAhuf0/