Urheilutähden vaimo kuin bikinimalli – tulikuumat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nousee vuosittain vain pieni joukko uusia kaunottaria parrasvaloihin mallikuvien osalta, mutta tulokkaita riittää. Nyt eräs heistä on urheilutähti Stephen Curryn vaimo Ayesha Curry, joka julkaisi sosiaalisessa mediassa yllättäen todella upeita bikinikuviaan. Otokset saivat nopeasti suuren suosion, sillä myös monet maailmantähdet kävivät kilvan kehumassa kaunotarta.

Ayesha Curry nähdään kuvissa esittelemässä mallinmitat helposti täyttävää vartaloaan harmaisiin bikineihin puettuna. Esimerkiksi näyttelijätär Olivia Munn ylisti kuvia ja kysyi mitä karanteeni on oikein tehnyt perheenäidin vartalolle. Munn kertoi lähtevänsä saman tien pyörälenkille. Kuvat on ikuistanut Ayeshan aviomies, eli NBA-koripallotähti Stephen Curry.