Leigh-Anne Pinnock avautui rasismista – tekee tyttöbändissä 10-kertaisesti töitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin kaunottarista Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan. Nyt Leigh-Anne Pinnock on avautunut faneilleen siitä miten rasismi on tyttöbändin riveissä näkynyt.

Leigh-Anne Pinnock jakoi Instagram-kanavallaan videon, jossa hän halusi puhua siitä millaisia kokemuksia hänellä on rasismista. Pinnock muisteli isona herätyksenä tapausta, jossa musiikkivideon ohjaaja oli tuonut ilmi hänen ihonvärinsä. Ohjaaja oli sanonut Pinnockille, että hänen täytyy tehdä kymmenen kertaa enemmän töitä kuin muiden tyttöjen, koska hän on tummaihoinen.

Kyyneleet alkavat muodostumaan Leigh-Anne Pinnockin silmäkulmiin etenkin kun nainen avautuu siitä, että hän kokee olevansa tyttöbändissä vähiten suosittu ihonvärinsä vuoksi. Pinnock kokee, että hänen taitonsa ei yksin riitä koska hänellä on tummempi iho kuin bändin muilla tytöillä. Sen vuoksi häntä on aina ahdistanut ennen jokaista fanitapaamista ja allekirjoitustuokiota, koska hän on jännittänyt sitä, että hän ei ole fanien mielestä niin kiinnostava.

View this post on Instagram

Like many of you, I have been feeling really heavy with everything that we are seeing online and hearing on the news. In the past I have mentioned some personal experiences that were triggered due to my race. More than ever I felt like it was time that I was completely open and honest with you all because finally, the world is awake and people want to listen, help and understand. I'm not doing this video for sympathy or for you to watch and then go about normal life. I'm doing it because enough is enough and hopefully from sharing this we can all do more to understand the racism that takes place. In doing this we are able to approach the bigger issue and break down systemic racism. All we want is equality and justice for our black community. 🖤

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on