Räppäri Ice-T sivalsi Trumpia – raju huumekuva sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin ja tunnetuimpiin lukeutuva gangstaräppäri Ice-T on ollut viime aikoina otsikoissa kannanotoillaan maailman tapahtumiin ja BLM-mielenosoituksiin sekä tietenkin myös poliisiväkivaltaan. Taannoin jengitaustainen räppäri uhkasi jengiläisiä vasikoineen räppäri Tekashi 6ix9inen henkeä somekuvalla, mutta nyt vuorossa on ollut kuvallinen sivallus presidentille.

View this post on Instagram

Inside the Bunker….

A post shared by ICEMFT (@icet) on

Ice-T julkaisi sosiaalisessa mediassa käsitellyn kuvan, jossa hänen inhokkinsa presidentti Donald Trump nähdään keskellä huumeita kasvot kokaiinipölyn peitossa. Kuvan perustana on vuonna 1983 ensi-iltansa saaneen Scarface-elokuvan kohtaus, jossa Al Pacinon kasvojen tilalle on vaihdettu presidentti Trumpin kasvot. Kuva on levinnyt sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa.

Kuvan yhteydessä räppäri vitsailee, että presidentti näyttää tältä bunkkerissa, johon salaisen palvelut agentit hänet lehtitietojen mukaan veivät suojaan mielenilmausten lähestyttyä Valkoista taloa Washingtonissa 29. toukokuuta. Myöhemmin Trump kertoi, että kyseessä oli vain tarkastuskäynti bunkkeriin.