Suomalaistaustainen supermalli paljasti bikinikuntonsa – kääntää miesten katseet takuulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

Huippunäyttävä mallikaunotar poseeraa tuoreissa sosiaalisen median kuvissaan esimerkiksi bikineissä rannalla. Vartalonsa esittelemisen ohella Elsa vetoaa seuraajiinsa maailman merten puolesta, jotta niistä pidettäisiin jatkossa hyvää huolta.

Elsa Hoskilla on Instagramissa nykyisin jo yli kuusi miljoonaa seuraajaa, joiden silmien iloksi kaunotar julkaiseekin usein hyvin näyttäviä kuvia itsestään. Hoskin kuvat ovat usein todella seksikkäitä, mutta samaan aikaan myös tyylikkäitä ja hyvällä maulla toteutettuja kuvia.