Pilailija lisäsi bajamajaan pyörät ja moottorin – kuvasi ohikulkijoiden reaktioita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bajamajat pysyvät onneksi yleensä paikoillaan festareilla ja muilla yleisötapahtumissa. Taannoin eräässä yhdysvaltalaisessa kaupungissa saattoi kuitenkin törmätä yllättävään näkyyn kaduilla liikkuvan ulkokäymälän muodossa.

Youtuben Vlog Creations-kanavan pilailija Ross päätti muuttaa tavanomaisen bajamajan liikkuvaksi versioksi lisäämällä siihen moottorin, pyörät ja pyörän ohjaustangon. Tämän jälkeen hän lähti huviajelulle uudella moottoribajamajallaan.

Rossin tarkoituksena oli tietenkin herättää keksinnöllään hämmennystä. Hän kuvasi ohikulkijoiden reaktioita sittemmin Youtubessa julkaisemalleen videolle. Kuten arvata saattaa, oli katuja pitkin liikkuva ulkokäymälä monille odottamaton näky.