Samsung tuo markkinoille kääntyvän television – voi käyttää myös pystyasennossa

Digi · Stara.fi

Perinteisesti videot on tullut kuvata vaakatasossa, mutta viime vuosina sosiaalisen median videopalvelut ovat muuttaneet tilannetta selvästi. Pystytasossa kuvattujen videoiden määrä on lisääntynyt, ja nyt Samsung tarttuu kiinni trendiin tuomalla markkinoille käännettävän television. The Sero -television ruutu kääntyy nimittäin pystyyn ja vaakaan.

The Sero on suunniteltu etenkin käyttäjille, jotka haluavat nauttia mobiilisisällöistään suurelta ruudulta. Television ruudulle voi peilata matkapuhelimesta pystysuuntaan kuvatut videot, kuvat ja muut sisällöt ja nauttia niistä koko ruudun tilassa. Lisäksi televisio on varustettu integroidulla äänijärjestelmällä ja Samsungin Quantum Dot -tekniikalla. Kaiuttimet on integroitu pystytelineeseen.

Samsung The Sero

– The Sero on erinomainen esimerkki televisiosta, joka vastaa modernin digitaalisen sisältöaikakauden tarpeisiin. Olipa kyse vaakana esitettävästä tv-sisällöstä tai käyttäjän itse kuvaamasta pystysisällöstä, The Sero tarjoaa aina parhaan katselukokemuksen. Sen lisäksi, että tv kääntyy pysty- ja vaakaformaattiin, Samsungin QLED-tekniikka ja uusimmat kuvaomainaisuudet varmistavat huipputason kuvanlaadun, sanoo Samsungin TV/AV-tuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Viiden erilaisen Portrait mode -kuvatilan avulla The Sero sulautuu ympäristöönsä ollessaan pystysuuntaisessa valmiustilassa. Käyttäjä voi itse valita sammutetun television ruudulla näytetyn sisällön viidestä vaihtoehdosta, joita ovat juliste, kello, valokuva, ääniseinä tai Cinemagraph. The Seron toimitukset alkavat 16. kesäkuuta ja sen suositushinta on 1499 euroa.