Christina Milianin muodokkaat kuvat paljastavat somesuosion syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

Koronakaranteenissa Christina Milian on julkaissut itsestään viime aikoina upeita valokuvia, joissa hän on esimerkiksi markkinoinut Rihannan Savage X Fenty -malliston alusasuja kuten myös muun muassa Fashionova-brändiä. Tällä kertaa Christina poseeraa kurvikkaana Rihannan alusasumerkin bikineissä.

View this post on Instagram

Coffee Please ☕️ @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.