Temptation Island Miran koskettava viesti: ”Häpeän ja otan täyden vastuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset realityviihteen ystävät ovat saaneet kevään ajan seurata Temptation Island Suomi -ohjelmassa joukkoa nuoria suomalaisia seurustelevia ja sinkkuja taistelemassa viettelyksiä vastaan. Eräs pareista oli Mira ja Valto, joita pidettiin tuotantokauden alussa varmimpana puhtain paperein selviytyjänä. Kauden puolivälin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua, kun peitto alkoi heilua.

Viime viikolla päättyneen tuotantokauden kliimaksi oli Miran uskottomuuden paljastuminen poikaystävä Valtolle, ja tilanne oli koko ohjelmasarjan historian kuumottavin. Mira on itse kertonut sosiaalisessa mediassa joutuneensa toimintansa vuoksi odottamattoman kovan kritiikin kohteeksi. Viimeisessä jaksossa selvisi, että Mira tapailee nykyisin Markusta, jonka kanssa hän päätyi kuvauksissa useita kertoja sänkyyn. Nyt Mira on julkaissut seuraajilleen viestin, jossa hän kertoo oman näkemyksensä realitysarjan tapahtumista.

– Tämän tekstin kirjoittaminen on hankalaa, sillä tiedän jokaisen sanani kääntyvän herkästi minua vastaan. Siitä huolimatta haluan saada tämän kaiken päätökseen, joten ”closure” Temppareihin on tehtävä. Pyydän anteeksi sitä, miten huono esimerkki olin teille kaikille. Ymmärrän hyvin, miksi minua vihataan: toimin moraalittomasti ja epäkunnioittavasti parisuhteessani ja valehtelin asiasta, Mira kirjoittaa.

Hän kertoo häpeävänsä tapahtunutta ja ottavansa siitä täyden vastuun. Hän toteaa, ettei nähnyt ajoissa pahan olonsa läpi eikä siksi osannut hakea ajoissa apua. Samalla Mira paljastaa hakeneensa ja saaneensa sittemmin apua. Hän toteaa sosiaalisen median seuraajiensa suuren määrän olevan pitkälti ohjelman ansiota, mutta toteaa saamansa näkyvyyden olleen pääosin negatiivista ja myrkyllistä.

– Tästä huolimatta työni on vahvasti riippuvainen somestani. Rupean hiljalleen tuottamaan sisältöä parhaani mukaan tavalla, kuten tein ennen ohjelmaan osallistumista. Tämän vuoksi pyydän sinua, joka seuraat minua vihan, myötähäpeän tai tempparimehustelun takia, että lopettaisit. Ole kiltti ja unfollaa profiilini. Täällä ei ole sinulle enää mitään, Mira kirjoittaa.

Enempää Mira ei kertomansa mukaan aio ohjelman tapahtumista tai niihin liittyvistä asioista enää avautua. Hän toivoo saavansa jatkaa elämäänsä rauhassa. Paljon huomiota sosiaalisessa mediassa sai jo aiemmin Miran kirjoitus, jossa hän käsitteli valehtelemistaan. Kuten katsojat jo aavistivat, oletti hän, ettei tuotantotiimi ollut saanut tallennettua materiaalia intiimeistä puuhista. Näin ei kuitenkaan ollut.

– Ja isoin kysymys kuuluukin: Miksi valehtelin asiasta? Tajusin liian myöhään, kuinka minulla on kamalan myrkyllinen, opittu käyttäytymismalli: jos teet jotain väärin, puhu paskaa niin kauan kunnes, jos ja kun jäät kiinni. Olen tehnyt sitä lapsesta asti selviytymiskeinona, joten automationa kielsin taas paniikissa ihan kaiken. Rehellisesti luulin, ettei mitään materiaalia tästä ollut taltioitu (se kuuluisa välipäivä) ja olisin voinut säästää meidät molemmat julkiselta nöyryytykseltä. Asia oltaisiin voitu käsitellä kahdestaan ilman ylimääräisiä ihmisiä. Tämän reissun ei ikinä koskaan todellakaan pitänyt mennä näin, Mira totesi aiemmin.