Beyonce teki jättidiilin Disneyn kanssa – tienaa 100 miljoonaa kolmesta elokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt enemmän perhe-elämäänsä, minkä vuoksi häntä ei olekaan enää niin säännöllisesti näkynyt julkkistapahtumien punaisilla matoilla. Nyt tähti on allekirjoittanut valtavan sopimuksen Disneyn kanssa kolmesta elokuvaprojektista.

Beyonce on ääninäytellyt viimeksi Disneyn uudessa Leijonakuningas-elokuvassa, jossa hän näytteli Nalan roolin. Nyt Beyonce on sopinut kolmesta uudesta elokuvaprojektista Disneyn kanssa. The Sun-sivuston mukaan nainen tulee saamaan työstään 100 miljoonan dollarin korvauksen.

Uudet projektit tulevat mitä luultavimmin olemaan sellaisia, joissa tähti tulee ääninäyttelemään rooleja ja esittämään myös elokuvien tunnusmusiikkia ja muita kappaleita. Yksi projekteista tulee olemaan Black Panther 2 -elokuvan tunnusmusiikin esittäminen.