Elsa Hosk esitteli bikinivartalonsa – upea kuvakooste verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puoliksi suomalainen Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. 31-vuotias tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana. Nyt Hosk on tarjonnut seuraajilleen silmänruokaa kesäisen kuvakoosteen muodossa.

View this post on Instagram

🌊🌎💙

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Tuoreessa Instagram-otoksessaan huippumalli esittelee rantakuntoaan sinertäviin bikineihin verhoutuneena. Kuvatekstissä Husk toivotti faneilleen hyvää kansainvälistä valtamerien päivää ja kehotti heitä pitämään huolta, muuttamaan, oppimaan lisää ja rakastamaan sekä toisistaan että Maapallosta. Kuva ja huippumallin viesti tuskin jäävät huomaamatta, sillä Hoskilla on Instagramissa 6,1 miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

🌊💙

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on