Brad Pittin avoliittoon – suhde Alia Shawcatiin syvenee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brad Pitt on ollut kuumaa valuuttaa sinkkumarkkinoilla erottuaan Angelina Joliesta. Miestä ei ole kuitenkaan sen koommin naisten käsipuolessa nähty. Mies on kuitenkin kaikessa rauhassa tapaillut Alia Shawcatia, jonka kanssa Pitt on nyt edennyt uudelle tasolle suhteessaan.

Brad Pitt ja Alia Shawcat ovat Daily Mail -sivuston mukaan nyt muuttaneet saman katon alle. Pitt on aiemmin kommentoinut, että haluaa edetä suhteessa rauhallisesti. Hieman alle vuoden seurustelun jälkeen mies on kuitenkin ollut valmis ottamaan uuden askeleen ja muuttamaan näyttelijättären omaan asuntoonsa.

Alia Shawcat on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tullut monille tutuksi Arrested Development -sarjan tähtenä. 31-vuotias Shawcat tapasi 56-vuotiaan Brad Pittin 2019 vuoden syyskuussa, minkä jälkeen pariskunta on tapaillut toisiaan kaikessa rauhassa ja rakentanut parisuhdettaan ilman sen suurempia mediakohuja.

View this post on Instagram

This #WomanCrushWednesday our eyes are heart-shaped for @__mutantalia__ ! Alia Shawkat is an American actress and artist of Middle Eastern descent. She was born in Riverside, California, to Dina Burke and actor Tony Shawkat. Her father is from Iraq, and her mother has Irish, Italian, and Norwegian ancestry. Shawkat often speaks fondly of her father in interviews, describing him as a man whose focus has always been centered by a desire to work hard and take care of his family. Shawkat attributes these traits to Iraqi culture, which she describes as “extremely beautiful.” She often tells interviewers that she is very proud to be Arab and desires to become more connected to that aspect of her background. Part of this desire has materialized in her relationship with her paternal grandmother, Bibi, who has taught her how to cook beloved Iraqi dishes like Maqluba and Dolma. Adamant about incorporating her Arab American identity into her acting career, Shawkat often describes the importance of showing more about Arab American culture through comedy. In 2009 she played the role of Salma in Cherien Dabis’s “Amreeka”, a film about a family that immigrated from Palestine, the problems they deal with, and the relationships they build in America. Although Shawkat has played many Arab American characters, she would like to pursue acting in Arab American comedies that don’t deal with heavy, political topics, to help humanize the characters and allow viewers to connect.

A post shared by Arab American Association NY (@the.aaany) on