Hurjapäinen taapero rakastaa kiipeilyä – nousee korkeiden tikapuiden päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita hyvin nuoria monilahjakkuuksia, jotka ovat esitelleet taitojaan videolla ja saattaneet ne kaikkien muidenkin ihasteltaviksi. Sosiaalista mediaa puhutti taannoin myös isä, joka antoi pienten lastensa kiipeillä ja temppuilla korkeilla paikoilla.

Nyt videolla upeita kiipeilytaitojaan esittelee noin puolitoistavuotias taapero. Poika on näyttänyt kiinnostustaan kiipeilemistä kohtaan, minkä vuoksi isä päätti varmistaa lapsensa harjoittelua turvallisten kiipeilyvälineiden avulla.

Perhe on kuvannut videolle hetken, jossa lapsi kiipeää todella taitavasti ja varmoin ottein korkeat tikapuut ylös. Taaperon vanhemmat ilmeisesti odottavat pojasta taitavaa vuorikiipeilijää, jonka kanssa he voivat vielä koko perheen voimin käydä harrastamassa vaativaa lajia.