Frendit-tähti lupaa sarjan paluun – luvassa eeppinen käänne

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Frendit-sarjan paluusta on puhuttu pitkään. Fanit ovat odotelleet tietoa siitä, että suostuisivatko tähdet vielä jatkamaan ohjelmaa yhdessä. Ilmeisesti vastaus on ollut myönteinen, mutta tuotanto on vain laitettu jäihin koronaviruksen vuoksi.

Sarjassa näyttelevä Lisa Kudrow on The Sun -lehden mukaan kertonut, että tulevalla paluukaudella tulee näyttelemään kaikki sarjan kuusi päähenkilöä. Kyse on enää vain siitä milloin he pystyvät alkaa työskentelemään yhdessä. Sarjan suunnitteleminen on Kudrown mukaan ollut nyt mahdotonta, koska ihmiset eivät ole saaneet koronaviruksen vuoksi kokoontua.

Lisa Kudrow on kuitenkin luvannut, että paluu tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin. Nainen on kiusoitellut fanejaan myös eeppisellä käänteellä ja sanonut, että paluu tulee olemaan paljon suurempi kuin yksi televisio-ohjelma. Nainen ei kuitenkaan halunnut paljastaa vielä muuta kuin sen, että hänen lisäkseen sekä Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer ja Matt LeBlanc ovat kaikki sitoutuneet projektiin.