Rita Ora jäi kiinni kuvan muokkauksesta – poisti ja julkaisi uuden kuvan heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Rita Ora on viettänyt koronakevättä maaseudulla vuokraamassaan talossa, jossa tähti on työstänyt työryhmänsä kanssa uutta musiikkia. Tähti on myös muistanut julkaista useita seksikkäitä bikinikuvia, joissa nainen esittelee vartaloaan.

Tuoreimmassa kuvassaan 29-vuotias Rita Ora nähtiin juuri treenaamisen jälkeen. Nainen julkaisi kaksi kuvaa, joista toisessa fanit huomasivat heti jotakin outoa. Kuvan taustalla näkyvä ikkuna oli selvästi mutkalla, mikä on klassinen esimerkki siitä miten tähdet jäävät kiinni jälkikäsiteltyään vartalonsa muotoja kuvissa.

Ilmeisesti myös Rita Ora oli parannellut vartalonsa ulkonäköä jälkikäsittelyohjelman avulla, koska taustassa näkyvät elementit olivat vääntyneet. Paljastuttuaan Ora oli kuitenkin nopeasti poistanut kuvat ja julkaissut ne uudelleen alkuperäisissä muodoissaan. Moni fani kuitenkin ehti huomaamaan kaksi erilaista kuvaa, minkä vuoksi he kommentoivatkin ivallisesti, että tähti oli kuvien ottamisen välissä korjannut ikkunan.

View this post on Instagram

#ritaora

A post shared by Sunil Hatwal (@sun_hwr143) on

View this post on Instagram

Keep moving.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on