Riverdale-tähti Vanessa Morgan ehdolla uudeksi Batwomaniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batwoman-sarjan fanit yllättyivät taannoin pääosaa esittävän Ruby Rosen ilmoitettua jättävänsä roolin. Sen myötä Batwomanin viitan ja maskin pukee päälleen aivan uusi hahmo. Nyt Batwomanin tuottajien on paljastettu kaavailevan rooliin Riverdale-sarjasta tuttua Vanessa Morgania.

The Cinema Spot -sivuston mukaan Morgan tulee osallistumaan sarjan koelukuun ja koekuvauksiin. Hän näyttelisi sarjassa Ryan Wilderiä, joka on luotu varta vasten sarjaa varten eikä ole näin ollen tuttu sarjakuvista tai muusta aikaisemmasta Batman-aiheisesta mediasta.

Ruby Rosen syy jättää suosittu supersankarisarja on toistaiseksi epäselvä. Hän ehti näytellä Batwomania vain sarjan ensimmäisen tuotantokauden ajan. DC Comicsin sarjakuviin perustuvaa sarjaa esitetään Suomessa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.