Labradorinnoutaja otti pelastetun kissan hoiviinsa – seuraus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikeillä voi olla aina pieni totutteleminen siihen kun perheeseen tuodaan uusia tulokkaita olivat ne sitten eläimiä tai esimerkiksi vastasyntynyt vauva. Nyt videolla nähdään suloinen kissanpentu ja labradorinnoutaja, joista tuli vähitellen ystävykset.

Pieni kissanpentu löytyi yksin ladosta, jolloin pennun löytänyt nainen päätti pelastaa pikkuisen ja ottaa sen osaksi heidän perhettään. Aluksi perheen labradorinnoutaja oli hieman epäileväinen ja pysytteli etäällä kissasta, mutta alkoi kuitenkin vähitellen lähentymään uuden tulokkaan kanssa.

Videolla nähdään suloisia tilanteita, joissa nähdään miten koiran ja kissan suhde on ajan kuluessa lähentynyt ja syventynyt. Nykyään parivaljakko leikkii jo yhdessä ja nauttii yhteisistä seikkailuista pihalla kissan seuratessa labradorinnoutajaa uskollisesti joka paikkaan.