Salama iski Sharon Stonen kotiin – supertähti lensi metrejä ilmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Nyt tähti on kertonut erikoisesta tilanteesta, jossa salama iski naisen asuntoon.

Sharon Stone on julkaisemassa The Beauty of Living Twice -nimeä kantavan muistelman, joka on kokoelma tarinoista hänen elämänsä varrelta. 62-vuotias Stone on kirjasta kertoessaan muistellut erikoista tilannetta, jossa salama iski hänen kodissaan sijaitsevaan kaivoon.

Stonen vanhan kodin pihalla oli oma kaivo, josta vesi tuli sisälle taloon. Sharon Stone muistelee Daily Mail -sivuston mukaan juuri ottaneensa vettä kun salama oli iskenyt kaivoon. Sharon oli saanut salamasta iskun veden kautta niin voimakkaana, että se oli lennättänyt tähden metrien päähän toiselle puolelle keittiötä. 

Nainen oli ollut jonkin aikaa tajuttomana, mutta hänen äitinsä oli saanut Stonen kuitenkin hereille läpsimällä tätä poskille. Sharon Stone oli käynyt vielä lääkärin vastaanotolla varmuuden vuoksi, mutta hän selvisi tilanteesta kuitenkin ilman sen suurempia seurauksia.