Somekaunottaren kuvista somehitti: ”Ennen ja jälkeen lounaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Sen vuoksi onkin tärkeää, että tuhansien ja miljoonien ihmisten seuraamat julkkikset esittelevät välillä myös itsestään totuudenmukaisia kuvia, joita ei ole muokattu ja joissa he poseeraavat luonnollisina.

Nyt Amsterdamissa asuva hollantilaiskaunotar Rianne Meijer on julkaissut itsestään upean kuvaparin. Kahden kuvan avulla Meijer haluaa näyttää seuraajilleen jälleen sen, että kuvan ottamisen hetkellä, vaatteiden asettelulla ja poseerausasennolla on paljon merkitystä siinä miltä vartalo näyttää.

Ensimmäisessä julkaisemassaan kuvassa Meijer istuu hyvässä ryhdissä. Hän pitää vatsaansa sisäänpäin jännitettynä ja on asetellut bikinien alaosan navan kohdalle niin, että kangas yltää juuri hoikimpaan kohtaan vyötäröllä. Jälkimmäinen kuva on otettu ruokailun jälkeen huonossa ryhdissä täysin rentona.

Rianne Meijer näyttää todella upealta kummassakin kuvassa, mutta kieltämättä kuvia voisi luulla eri kuukausina otetuiksi. Jopa nainen itse kommentoi kuviaan ihmettelemällä sitä, että hän itse esiintyy kummassakin kuvassa näyttäen niin eri kokoiselta molemmissa otoksissa.