Ellie Goulding rehkii taas kuntosalilla: ”Nyt ei ole tekosyitä”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding paloi loppuun julkaistuaan debyyttialbuminsa ja saavutettuaan suuren suosion nopeasti. Tällöin nainen koki alkaneensa myös pakonomaisesti treenaamaan yrittäessään kompensoida epäterveellisiä elämäntapoja kiertueella.

Ellie Goulding on kertonut, että treenattuaan niin paljon hän ei lopulta enää edes pitänyt kuntosalilla käymisestä. Nyt 33-vuotias tähti on kuitenkin taukoa pidettyään päässyt jälleen kuntoilun makuun. Nainen esittelee tuoreella videollaan hänen tämänhetkistä kuntoaan.

Tuoreelta Ellie Gouldingin julkaisemalta Instagram-videolta on selvästi nähtävissä, että nainen on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Hän myöntää videon yhteydessä, että hän ei ikinä jaksaisi treenata etenkään aamuisin, mutta on nyt pakottanut itsensä, koska hänellä ei ole enää tekosyitä olla treenaamatta.