Koira säikäytti omistajansa – kiipesi puuhun nauttimaan myrskytuulesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat nauttivat etenkin kuumilla kesähelteillä siitä, kun ne saavat auton kyydissä istuessaan työntää kuononsa ikkunasta ulos. Eräs koira näyttää pitävän myös kovista myrskytuulista, joita varten se on oivaltanut korkean nautiskelupaikan.

YouTube-videolla nähdään Sasha-niminen pitbull, joka on kiivennyt pelottavan korkealle puuhun. Viisivuotias koira on halunnut mennä ihastelemaan alkavaa myrskyä korkealle oksien päälle ja näyttää todella nauttivan kovasta tuulesta ja siitä kun puun oksat heiluvat ja lehdet kahisevat tuulessa.

Sasha on kiivennyt aiemminkin korkealle puuhun osittain rikkoutuneen puumajan kautta. Omistaja säikähti tällöin tapahtumaa kovasti ja soitti palokunnan avukseen. Koira oli kuitenkin alas päästyään kiivennyt puuhun heti uudestaan, jolloin omistaja näki, että koira oli kiivennyt korkealle ihan tarkoituksella eikä halunnut tulla sieltä alas.