Urhea pesukarhu keskeytti kissan ruokailun – varasti sitten koko kulhon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut nähdään usein hauskoilla videoilla pahan teossa. Monesti pienet herkkusuut ovat kuitenkin nälissään päätyneet ruokavarkaisiin ilman mitään sen pahempia aikomuksia aiheuttaa harmia ihmisille tai lemmikeille.

Nyt hupaisalla videolle tallentuneella tilanteella nähdään miten pesukarhu löysi tiensä ulkokuistilla sijaitsevalle ruokakupille. Pesukarhun harmiksi perheen kissalla oli kuitenkin juuri ruoka-aika, minkä vuoksi kissa oli ruoka-astialla samaan aikaan.

Pesukarhu ei pystynyt vastustamaan kiusausta vaan päätti urheasti lähestyä ruokakulhoa siitä huolimatta, että sen piti keskeyttää kissan aterioiminen. Kissa näytti heti ärsyyntymisensä pesukarhulle, mutta ennen kuin lemmikki ehti huomatakaan, pesukarhu jo juoksikin ruokakipon kanssa rappusia alas. Valitettavasti suurin osa ruoasta näytti kuitenkin putoavan kyydistä.