Elizabeth Hurley täytti 55 vuotta – nautiskeli päivästä vaahtokylvyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. 

Nyt Elizabeth Hurley julkaisi upean kuvan oman syntymäpäivänsä kunniaksi. Elizabeth Hurley täytti 55 vuotta 10. kesäkuuta. Hurleyn perhepiirissä syntymäpäivät ovat jo viidennet, jotka he ovat joutuneet viettämään ilman ystäviä. Aiemmin Hurley juhli muun muassa 80-vuotiasta äitiään ja sen jälkeen 18 vuotta täyttänyttä Damian-poikaansa. 

Elizabeth Hurley kertoo kuvan yhteydessä olevansa kiitollinen ja onnellinen siitä, että hän on terve. Nainen kokee, että hänellä on parhaat ystävät ja paras perhe, mutta hän toivoo kuitenkin, että elämä palaisi pian normaalille tolalleen.