Little Mix -tähti riisui peruukin – esitteli nyt omat hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson julkaisee usein sosiaalisessa mediassa hyvin näyttäviä kuvia, joissa nainen esittelee päivän asuvalintojaan. Nyt Little Mix -tyttöbändin riveistä tunnetuksi tullut kaunotar päätti esitellä faneilleen hänen luonnolliset hiuksensa.

Jesy Nelson julkaisi itsestään kuvan, jossa 28-vuotiaan hiukset ovat upeasti kiharalla. Nainen kysyy faniensa mielipidettä ja tiedustelee kuvan yhteydessä, että mitä mieltä hänen seuraajansa ovat naisen luonnollisesta kiharapilvestä. Kaikki tuntuivat ihastuneen laulajan aitoihin omiin hiuksiin, joita tähti ei ole aiemmin juurikaan esitellyt.

Jesy Nelson vaihtelee hiustyyliään usein erilaisten värikkäiden ja näyttävien peruukkien avulla. Useissa peruukeissa hiukset ovat suorat, minkä vuoksi lyhyemmät hartioille ulottuvat kiharat olivatkin yllättävä näky. Moni kommentoija toivoi naisen pitävän luonnollisen hiustyylinsä nyt pidempään.