Nainen rakensi pihalleen upean aurinkovuoteen – ylellinen lopputulos pilkkahintaan

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on joutunut koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi perumaan lomamatkojaan ja viettämään kesälomansa kotonaan. Sen vuoksi moni onkin karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen aikaan panostanut omaan kotiinsa ja ympäristöönsä.

Englannissa asuva Tanya Woolston oli nyt luonut kotiinsa omalle pihalleen hieman luksusta hyvin edulliseen hintaan. Woolston oli rakentanut itse puisista lavoista, patjoista ja kankaista pihalleen upean aurinkovuoteen, joka näyttää samalta kuin monien hotellien ylelliset puitteet uima-altaiden lähistöillä ja hiekkarannoilla.

Tanyt Woolston oli joutunut käyttämään Daily Mail -sivuston mukaan aurinkovuoteen materiaaleihin yhteensä vain noin 80 euroa. Nainen oli rakentanut pohjan ja kehikon puisista lavoista, minkä lisäksi hän oli tehnyt verhot nopeasti kuivuvasta kevyestä kankaasta ja päällystänyt aurinkovuoteen patjat sateenkestävällä materiaalilla.