Natalia Borges bikineissä – vartalo vetää miehet hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

View this post on Instagram

Home office!! Hahahhh getting ready to be back! 🙌🏻🎉✨❤️🥂

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on

Tällä kertaa Borges on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään näyttäviä mallikuvia, joissa hänet nähdään poseeraamassa muun muassa näyttävissä bikineissä. Kuvat osoittavat, että mallikaunotar on edelleen upeassa kunnossa.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

View this post on Instagram

✨❤️✨

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on