Sofia Belórf lensi Monte Carloon poikaystävänsä kanssa – someraivo nousi heti

Lifestyle Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä ja jopa tulevasta kihlauksestakin on jo huhuttu. Tällä hetkellä rakastavaiset viettävät aikaa Ranskan Rivieralla.

Sofia Belórf on koronaviruksen aiheuttamien matkustuskieltojen vuoksi jo pitkään tyytynyt vain haaveilemaan etelän matkoista ja muistellut menneitä rantalomiaan näyttävien bikinikuvien muodossa. Nyt uusi poikaystävä Stefan Therman on päättänyt ilmeisesti toteuttaa naisen haaveen ja lennättänyt heidät Ranskaan.

Sofia Belórf ja Stefan Therman nautiskelevat tällä hetkellä auringosta Monte Carlossa sijaitsevassa hotellissa Belórfin Instagram-tarinoiden mukaan. Sofia Belórf julkaisi myös videon, johon hän oli merkinnyt paikaksi Ranskan Rivieran. Naisen seuraajat ovat olleet tyrmistyneitä siitä, että pariskunta on päättänyt lähteä lomailemaan vaikka turhaa matkustamista on edelleenkin suositeltu välttämään. Moni on muistuttanut fitness-tähteä pysyttelemään viikkojen ajan karanteenissa sitten kun pariskunta palaa taas Suomeen.