Vampyyripäiväkirjat-tähti pidätettiin rattijuopumuksesta – virtsasi putkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tunnettu Zach Roerig on päätynyt tekemisiin lain kanssa. Näyttelijä pidätettiin rattijuopumuksesta Yhdysvaltojen Ohiossa. Poliisi oli pysäyttänyt Roerigin sunnuntain ja maanantain välisenä aamuyönä, sillä hänen autostaan puuttui toinen rekisterikilpi.

Näyttelijän kerrotaan haisseen alkoholilta, minkä lisäksi hänen puheensa oli epäselvää. Poliisin alkoholitestin aikana näyttelijä kertoi siitä suoriutumisen olevan hankalaa, mikäli hän ei saisi juoda samalla olutta.

Roerig toimitettiin putkaan, jossa hän oli TMZ-sivuston mukaan virtsannut lattialle. 35-vuotias tähti on esiintynyt Vampyyripäiväkirjojen lisäksi muun muassa sen The Originals ja Leagies -spinoff -sarjoissa sekä supersankarisarjassa The Gifted.