Demi Lovato yöpyi luksusvillassa – maksoi 5 000 dollaria tunnilta

Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. 27-vuotias laulaja erosi hiljattain pikaisesta suhteestaan Austin Wilsonin kanssa. Nyt Lovato on tapaillut jo muutaman kuukauden ajan 27-vuotiasta Max Ehrichiä. Ehrich on monille tuttu kasvo Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.

Demi Lovaton ja Max Ehrichin suhde on edennyt nopeasti hyvin vakavasti ja pariskunta on puhunut jo avioliitostakin. Nyt rakastavaiset yöpyivät pitkän viikonlopun Kaliforniassa Joshua Treen kansallispuistossa. Lovato oli vuokrannut heille ylellisen yöpaikan näkymättömäksi taloksi kutsutusta huvilasta, jonka seinät ovat kokonaan pelkkää ikkunaa.

Upea yöpyminen ei tullut pariskunnalle halvaksi. Daily Mail -sivuston mukaan lasiseinäisessä huvilassa yöpyminen on kokemus, josta asiakkaat joutuvat maksamaan päivisin 1.000 dollaria tunnilta. Ilta- ja yöaikaan maksu nousee entisestään ja on huimat 5.000 dollaria tunnilta.