Kendall Jenner nousi uima-altaasta – mykistävän seksikäs näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner edustaa perheen nuorimpia tyttäriä ja on luonut menestyksekästä uraa realitysarjan ulkopuolella myös mallina. Vuonna 2018 hänet nimettiin Forbes-lehdessä jopa maailman eniten tienanneeksi huippumalliksi.

Kendall Jenner esittelee hänen näyttävää mallivartaloaan usein hyvin seksikkäissä ja pikkuruisissa vaatekappaleissa. Tällä kerralla 24-vuotias neitokainen nähdään videolla, joka on jaettu hänelle perustetulla fanisivustolla. Videolla Jenner nousee uima-altaasta täydellisesti istuvat bikinit yllään.

Videolla nähdään miten nainen on päättänyt pulahtaa uima-altaaseen kovassa vesisateessa. Kendall Jenner todistaa videolla sen minkä vuoksi hän kuuluu tällä hetkellä huippumallien korkeimpaan kastiin. Naisen hoikka ja pitkä vartalo on kuin tehty juuri mallina työskentelemistä varten.