Katie Price väitti Kieran Haylerin olevan seksiaddikti – koko juttu oli keksitty?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen glamourmalli Katie Price erosi entisestä aviomiehestään Kieran Haylerista kaksi vuotta sitten. Heidän avioeronsa astui voimaan vasta tämän vuoden helmikuussa, ja nyt nainen onkin alkanut jo etsimään uutta treffiseuraa.

Nyt Kieran Hayler on kommentoinut väitteitä siitä, että hän olisi seksiaddikti. Miehen seksiaddiktiosta kerrottiin kun monia eri pettämistapauksia tuli julkisuuteen hänen ja Katie Pricen avioliiton aikana. Hayler on kuitenkin nyt sanonut, että hänellä ei ole mitään addiktiota vaan se oli Katie Pricen keksimä selitys medialle.

Katie Price keksi miehen mukaan koko tarinan seksiaddiktiosta, että hän sai medialle selityksen sille minkä vuoksi Hayler petti häntä toistuvasti. Hayler on Daily Star -sivuston mukaan kommentoinut, että nyt hän on onnellisesti oikeassa parisuhteessa ja rakentaa kihlattunsa Michelle Pentecostin kanssa taloa.