Kidnappauksesta ja raiskauksesta toipuva Duffy julkaisi musiikkia: ”Parempia aikoja odotellessa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesistä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Duffy tuli suurelle yleisölle tutuksi hänen musiikistaan 2000-luvun alussa. Vuonna 2008 julkaistulta Rockferry-albumilta löytyy naisen suurimmaksi hitiksi muodostunut Mercy-kappale. Nyt tähti on julkaissut jälleen uutta musiikkia.

Duffy julkaisi kuvansa kera aiemmin hänen Instagram-kanavallaan kappaleen, jonka nimi oli Something Beautiful. Kappale julkaistiin vain sosiaalisessa mediassa eikä nainen ollut kertonut asiasta edes levy-yhtiölleen. Nyt artisti näyttää tehneen samalla tavalla tuoreimmankin julkaisunsa kera.

Duffy julkaisi uuden River In the Sky -nimisen koskettavan kappaleensa hänen omalla Instagram-kanavallaan. Tähti on poistanut kanavalta kaikki muut julkaisut, joissa hän on muun muassa kertonut siitä, miten hänet kidnapattiin. 35-vuotias nainen toipuu edelleen tapauksesta, jossa häntä pidettiin useiden päivien ajan vankina ja raiskattiin toistuvasti.