Tältä Kim Kardashian näyttää meikittömänä – kuva puhuttaa nyt somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian nähdään usein hyvin stailattuna ammattilaisten toimesta päästä varpaisiin saakka. Nyt nainen kuitenkin yllätti julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hän poseeraakin lapsensa kanssa ilman meikkiä.

Kim Kardashian julkaisi ihastuttavan kuvaparin, jossa nainen nähdään yhdessä kaksivuotiaan Chicago-tyttärensä kanssa. Kuvissa taapero halaa äitiään suloisesti ja nauttii läheisyydestä. Moni on ihastellut kuvia etenkin siksi, että Kardashian nähdään kerrankin ilman meikkiä ja hiukset hyvin rennosti auki.

Kim Kardashianilla on oma kauneustiimi, johon kuuluu niin kampaajia kuin meikkaajiakin. Tällä kerralla he näyttävät kuitenkin saaneen tähdeltä vapaapäivän perheenäidin nauttiessa kotona ajastaan lastensa kanssa collegeasu yllään täysin luonnollisena.