Morsiusneidot-näyttelijä sai kaksoset – pariskunta käytti sijaissynnyttäjää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saturday Night Live -sketsisarjasta tuttu näyttelijätär Kristen Wiig on saanut miehensä Avi Rothmanin kanssa perheenlisäystä. Pariskunta sai kaksoset sijaissynnyttäjän avulla.

Kristen Wiig tuli monille tutuksi valkokankaalta hauskasta Morsiusneidot-elokuvasta. Nyt nainen keskittyy kasvaneeseen perheeseensä kun hän on saanut miehensä kanssa kaksosvauvat. Today-sivuston mukaan kaksoset ovat syntyneet jo aiemmin tänä vuonna, mutta pariskunta on pitänyt uutisen visusti itsellään.

Kristen Wiig ei ole ollenkaan sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän ei ole julkaissut lapsista ainuttakaan kuvaa. Nainen oli kuitenkin aiemmin vihjaillut taannoisessa SNL-ohjelman jaksossa, että hän tietää millaista äitinä oleminen on. 46-vuotias näyttelijätär on ollut neljä vuotta suhteessa Avi Rothmaniin, joka on myös näyttelijä ja työskentelee lähinnä komedian parissa.