Naomi Campbell meikkaa 10 minuutissa – esitteli rutiininsa videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta lähtöisin oleva supermalli Naomi Campbell on pitänyt ihostaan hyvää huolta jo lapsesta saakka. Naisen äiti opetti tytärtään kosteuttamaan kasvojaan ja vartaloaan, minkä vuoksi malli saakin varmasti olla kiitollinen äidilleen hyvästä ihostaan.

Naomi Campbellin mukaan pieni ehostautuminen päivittäin kohottaa itsetuntoa, minkä vuoksi Campbell onkin myös karanteenissa ollessaan meikannut joka päivä. Nyt 50-vuotias nainen esittelee oman kauneusrutiininsa ja pikaisen päivämeikkinsä Voguen YouTube-kanavan katsojille.

Campbell esittelee videolla millaisia tuotteita hän käyttää ihonsa kosteuttamiseen. Naisen salaisena aseena toimii mikroneulaus, jonka avulla tähti saa seerumin imeytymään ihon syvempiin kerroksiin. Tähden helppo päivämeikki koostuu kevyestä ja kuultavasta meikkipohjasta, poskipunasta ja korostuspuuterista. Silmiin nainen laittaa metallinhohtoista luomiväriä ja viimeistelee näyttävyyden rajauskynällä.