Työkaveri haastoi Simon Cowellin oikeuteen – syyttää tätä ahdistelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gabrielle Union toimi aiemmin yhtenä tuomareista America’s Got Talent -ohjelmassa. Nainen joutui työskentelyn aikana kestämään rasistisia vitsejä ja Simon Cowellin jatkuvaa tupakoimista sisätiloista. Kun nainen teki tästä valituksen, hänet irtisanottiin ohjelmasta.

Nyt Gabrielle Union on haastanut oikeuteen Simon Cowellin ja NBC-kanavan ahdistelusta. Union on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että häntä aluksi rohkaistiin tuomaan tuotannossa epäkohtia esiin. Kun tapausten tutkiminen alkoi, Union ajatteli, että selvitystyö tehdään jonkin kolmannen yksityisen tahon puolesta. Myöhemmin hän sai kuitenkin kuulla, että NBC ja Simon Cowell itse rahoittivat selvityksen ja vaikuttivat sen lopputulokseen.

Valituksen jälkeen Union irtisanottiin pestistään, mikä on ollut naisen mielestä hyvin epäreilua. Hän ihmettelee sitä miksi Simon Cowell on kaikkien lakien yläpuolella. Unionin mukaan on väärin, että kuvauksissa oma esimies saa polttaa jatkuvasti tupakkaa kaikkien vieressä sisätiloissa eikä kukaan saa puuttua siihen. Gabrielle Union itse oli tehnyt selväksi olevansa hyvin allerginen tupakan savulle, mutta se ei ollut vaikuttanut Cowellin käyttäytymiseen.