Courteney Cox juhlisti syntymäpäiväänsä bikineissä – hyppäsi uima-altaaseen somevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Courteney Cox nousi 1990-luvulla kertaheitolla maailmanmeineeseen Frendit-sarjan ansiosta. Nyt tähti on juhlistanut syntymäpäiväänsä näyttävissä ja kesäisissä merkeissä.

Cox täytti maanantaina 15. kesäkuuta 56 vuotta. Sen kunniaksi ikinuori näyttelijä julkaisi Instagramissa hidastetun videon, jossa hän hypää uima-altaaseen mustissa bikineissä. Taustalla kuullaan New Radicals -yhtyeen vuoden 1998 hitti You Get What You Give.

Courteney Cox tunnetaan paitsi Frendien Monica Gellerinä, myös rooleistaan Scream-elokuvissa ja Puumanainen-sarjassa. Parhaillaan hän toimii tuottajana yliopistojalkapallon maailmasta kertovan Last Chance U -sarjassa, jossa hänet tullaan myös näkemään sarjan keskeisessä roolissa.

 

View this post on Instagram

Gracefully diving into this next year… #oaf

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on