Elsa Hoskilla pysyy pallo hallussa – paljasti salaisen harrastuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. 31-vuotias puoliksi suomalainen tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana, minkä lisäksi nainen julkaisee näyttäviä kuvia usein myös sosiaalisessa mediassa.

Supermalli nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa ja bikineissä. Nyt 31-vuotias Elsa Hosk halusi kuitenkin paljastaa seuraajilleen pienen palan hänen menneisyydestään. Elsa Hosk on harrastanut nuorempana koripalloa.

View this post on Instagram

😁

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Koripallon pelaaminen on ollut pitkälle tytölle varmasti luonnollinen harrastus vähintäänkin kokeilumielessä. Elsa Hoskin julkaisemilta videoilta käy kuitenkin ilmi, että nainen osaa melko taitavasti käsitellä koripalloa. Videoilla nainen kuljettaa palloa sujuvasti ja heittää koreja pienten harhautusliikkeiden saattelemana.

View this post on Instagram

Once upon a time I was a baller!!

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on