Kauniit ja rohkeat -kuvaukset jatkuvat tauon jälkeen – suosikkisarjan tuotannon turvallisuutta tehostettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisten suosikkisaippusarja Kauniit ja rohkeat kärsi monien muiden tv-tuotantojen tavoin koronapandemiasta. Jo 29 tuotantokauden verran jatkuneen sarjan tuotanto keskeytettiin maaliskuun puolivälissä. Nyt Kauniiden ja rohkeiden faneille kantautuu kuitenkin helpottavia uutisia.

Päivittäisdraamasarjan kuvaukset jatkuvat jälleen keskiviikkona 17. kesäkuuta alkaen Los Angelesissa. Tavoitteena on, että sarjan uusia jaksoja voitaisiin esittää Yhdysvalloissa CBS-kanavalla jo heinäkuusta alkaen. Kuten monien muiden tuotantojen tapauksessa, myös Kauniiden ja rohkeiden kuvauksien turvallisuutta on Deadline-sivuston mukaan kohennettu.

Näyttelijöille ja työryhmälle tehdään säännöllisiä koronatestejä, työryhmät ja työvuorot ovat aikaisempaa pienempiä, kuvauksissa on aina mukana erillinen turvallisuudesta huolehtiva koronakoordinaattori ja paikalla olevien täytyy pitää kasvosuojia aina kun vain mahdollista. Lisäksi joitain sarjan jo ennestään kirjoitettuja käsikirjoituksia on muokattu uudelleen.