Kylie Jenner Voguen kannessa lapsensa kanssa – kuvasi omalla iPhonellaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner nähdään uusimman Tšekkoslovakian Vogue -lehden kannessa hänen tyttärensä Stormin kanssa. Jenner paljasti juuri, että kansikuva otettiin hänen kotonaan naisen omalla puhelimella.

Vogue-lehden kannessa Kylie Jenner poseeraa suloisen kaksivuotiaan Stormi-tyttärensä kanssa. Koronaviruksen aikana moni tähti on suorittanut lehtikuvauksia oman perheen avustuksella omissa kodeissaan. Jenner kertoi, että Voguen kansikuva oli otettu tähden omalla iPhone-älypuhelimella.

Kansikuvan jakamisen jälkeen tähti julkaisi vielä toisen kuvan, jossa hän makaa sängyllä lapsensa kanssa. ”Rakastan tätä lasta niin paljon, että voisin haljeta. Välillä vain itken kun katson häntä ja muistan, että hän ei enää koskaan tule olemaan niin pieni kuin nyt”, Kylie Jenner kirjoitti kuvatekstissään. Äidin mukaan luoja ei tehnyt yhtä ainutta virhettä luodessaan Stormia. Moni vanhempi tuntee varmasti juuri samalla tavalla omaa lastaan kohtaan.