Miesten kauluspaidasta tehdään nyt mekko – Elsa Hoskin yksinkertainen asuste viimeisteli tyylin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. 31-vuotias puoliksi suomalainen tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana, minkä lisäksi nainen julkaisee näyttäviä kuvia usein myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt 31-vuotias supermalli nähdään upeissa kuvissa, joissa Elsa Hosk esittelee erilaista tapaa pukeutua suureen kauluspaitaan. Nainen näyttää pukeneen ylleen miesten valkoisen kauluspaidan, jonka hän on stailannut todella tyylikkäästi korsetin avulla.

Elsa Hosk on esitellyt upean tyylin, jossa hän on korsetin avulla muuntanut ison kauluspaidan naiselliseksi ja seksikkääksi pikkumekoksi. Tähti on yhdistänyt asun valkoisiin korkeakorkoisiin avokkaisiin, jotka ovat viimeistelleet tyylin kauniisti ja saaneet asun näyttämään sopivalta vaikkapa ravintolaillalliselle.