Sarah Jessica Parkerin kuva ihastuttaa – juhli 23. hääpäivää miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Sarah Jessica Parker tunnetaan parhaiten hänen Carrie-roolistaan Sinkkuelämää-televisiosarjassa ja -elokuvissa. Carrie rakastaa muotia ja kenkiä, mikä onkin roolihahmolla ja Parkerilla yhdistävä tekijä.

Nyt 55-vuotias kaunotar julkaisi ihanan valokuvan hänestä ja aviomiehestään Matthew Broderickista. Sarah Jessica Parker on ollut Matthew Broderickin kanssa naimisissa 23 vuotta, minkä kunniaksi nainen julkaisi ihana mustavalkoisen yhteiskuvan. ”23 vuotta. Olemme kulkeneet yhdessä pitkän matkan, kulta”, nainen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick ovat saaneet pitkän liittonsa aikana myös kolme lasta, Marionin, Jamesin ja Tabithan. Parker on aiemmin paljastanut, että hänen mielestään pitkän ja onnellisen avioliiton salaisuus piilee siinä, että kumpikaan ei kiinnitä liikaa huomiota turhanpäiväisiin asioihin. Hänen mielestään kumppanille ei kannata nipottaa pienistä asioista, koska niillä ei ole isommassa kuvassa mitään merkitystä.

View this post on Instagram

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on