Suvi Pitkänen nauttii kiirettömästä kesäkuusta – julkaisi aurinkoisen bikinikuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen on opiskellut Laajasalon opistossa medialinjalla. Naisella on perinteisesri ollut monta rautaa tulessa, mutta nyt hän nauttii ansaitusta kesälomasta.

– Nää pari kulunutta viikkoa ”erilaista”, rennompaa elämää ilman hirveitä aikatauluja on kyllä tehnyt hyvää. Näyttäisi vähän siltä, että kesäkuu on tällänen rento, mutta heinäkuussa painetaan sitten hommia, Pitkänen kertoo Instagramissa bikinikuvan kera,

Suomalaisissa realityohjelmissa esiintynyt Suvi Pitkänen viettää vapaa-aikaansa parhaillaan Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Hänen mukaansa koronviruspandemia pakotti naisen pysähtymään kunnolla ekan kerran pitkään aikaan. Samalla hänen tulevaisuudensuunnitelmansa kirkastuivat selkeämmiksi.

View this post on Instagram

Show monday who’s the boss😘⁣⁣ Have a magical monday people✨⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Innolla uuteen viikkoon!🔥⁣⁣ Nää pari kulunutta viikkoa ”erilaista”,rennompaa elämää ilman hirveitä aikatauluja on kyllä tehnyt hyvää😌⁣⁣ Näyttäisi vähän siltä että kesäkuu on tällänen rento mutta heinäkuussa painetaan sitten hommia😍⁣⁣ Tällä viikolla kuitenkin eka keikka pitkästä aikaa ja sen verran ens viikkoa jo fiilistelen että sillon tapahtuu parikin kivaa juttua! Tulee aika kiire viikko.⁣⁣ First time – julkastaan 26.6 mutta sitä ennen käyn pyörähtää Oulussa yhden uuden projektin tiimoilta jota odotan tosi innoissani🔥⁣⁣ ⁣⁣ Mutta nyt nautin tästä rennommasta ja lataan akkuja. ⁣⁣ ⁣Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille ☀️⁣ ⁣⁣ Thank you for capturing the moment @missalisaphotography ✨⁣⁣ #monday #mondaymood #motivation #feelslikesummer #summermonday #picoftheday #bikinigirl #finland

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on

View this post on Instagram

Having visions is dreaming with your eyes open.🔮⁣⁣ ⁣⁣ Jännä huomata miten asiat,tulevaisuuden ja tavoitteet alkaa nähdä nyt ihan eri tavalla.⁣⁣ Ehdottomasti yksi Koronan tuomia positiivisia puolia mun kohdalla on ”pakko pysähtyminen”.⁣⁣ Omat tavoitteet on kirkkaampana ja selkeämpänä kun koskaan. ⁣⁣ Ei sillä ettei ne olisi aiemmin olleet mutta nyt mä oon oppinut pitää niistä kiinni ja oppinut myös sanomaan EI projekteihin jotka ei tue mun tavotteita. Tää on ollut mun ongelma vuosia. Lähen kaikkeen mukaan ja loppuviimein stressaan kun teen sataa eri asiaa ja mitään en oikein kunnolla🙄⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Usein (aina) tavoitteiden saavuttaminen vaatii poistumista mukavuusalueelta ja unelmien toteuttaminen rohkeutta päästää irti tutusta ja turvalllisesta. ⁣⁣ Mä pelkäsin ”tyhjyyttä” ja taloudellista epävarmuutta jonka korona mulle toi mutta oon tajunnut mikä tarkoitus sillä tyhjyydelllä on ollu ja ihan hyvin tässä menee vaikka epävakaata aikaa (taloudellisesti) eletäänkin. Tää ei ole ikuista,nyt jo näyttää paremmalta!⁣⁣ Väitän myös että hetkellisesti ”riisuttu” elämä tekee kyllä hyvää. Laittaa asioita perspektiiviin.⁣⁣ Muutos pelottaa mutta myös mahdollistaa. Näin mä sen ajattelen.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Sellaset jeesustelut tähän aamuun😄⁣⁣ Halusin jakaa nää ajatukset koska tiedän että nää ajat on ajanut monet tähän samaan tilanteeseen. ⁣⁣ Yleensä sanotaan et ”tyhjästä on paha nyhjästä” mutta nyt kyllä siitä voi nyhjästä 😙⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ 📸: @missalisaphotography ⁣⁣ Outfit: @gymshark @gymsharkwomen ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #womenwithvision #life #goals ⁣⁣ #motivation #success #inspiration #life #lifestyle #mindset #dreams #happiness

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on