Uimapuku on tämän kesän hitti – varma valinta ranta-asuksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin bikinikauppa käy kuumana kun naiset suuntaavat ostamaan uusia uima-asuja. Viime vuosien aikana myös hieman peittävämpi vaihtoehto, uimapuku, on tehnyt paluutaan tasaisen varmasti. 

Tänä kesänä uimapuvun suosio on kasvanut ja se näkyy trendikkäiden naistenvaateliikkeiden valikoimassa. Isojen bikiniosastojen hyllystä suuren osan valtaavat myös uimapuvut, joita löytyy näyttävissä väreissä, eläinkuoseissa ja seksikkäissä malleissa.

Uimapuku ei ole enää vanhempien naisten ranta-asu, jonka avulla saadaan vatsan seutu piiloon. Uimapuku on tänä päivänä yhtä seksikäs asu rannalla kuin bikinitkin. Pukujen malleilla leikitellään nykyään enemmän ja seksikkyyttä niissä lisäävät syvään uurrettu kaula-aukko, kapea haarakappale ja näyttävä selkä, joka voi olla täysin paljas tai vaikka koristeellisesti nyöritetty.

View this post on Instagram

The Grandview in Wet Leopard

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on