Uskomaton lopputulos vartalomaaleilla – jalat kuin pilkotut kasvikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osaavat meikkitaitelijat pystyvät luomaan uskomattomia muodonmuutoksia iholle taitavan värien käytön ja varjostustekniikoiden avulla. Verkossa onkin nähty lukuisia esimerkkejä meikkaamisen asiantuntijoiden upeista taidonnäytteistä.

Nyt Instagramissa hämmästyttää Mimi Choi -niminen nainen, joka osaa maskeerauksen keinoin luoda todella näyttäviä illuusioita. Nainen on jo aiemmin herättänyt huomiota karmivilla maskeerauksilla, jotka ovat näyttäneet siltä kuin ihosta olisi kaiverrettu paloja irti. Nyt nainen hämmästyttää kuvilla, joiden avulla naisen raajat näyttävät ruoalta.

View this post on Instagram

This is #bodypaint • Wishing for… APPLE-Y EVER AFTER. 🍎🍏 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ Tag the 🍎 of your 👁. ⁣ ⁣⁣ ONLINE MASTERCLASS with @dfma_makeup_official on June 15, 2020 (10AM PST • 1PM EST • 6PM BST) 🖌🎨👩🏻‍💻 • Want to learn how I transform my face into a surreal illusion using just makeup and bodypaints? Join my interactive online masterclass with @dfma_makeup_official on Monday, June 15th where I’ll be demonstrating a live makeup illusion and sharing the story of my career change, experiences, job tips, as well as my motivational sources! ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ REGISTER NOW by clicking the link at the bottom of my bio❣️

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

View this post on Instagram

This is #bodypaint • HEAD OVER PEELS FOR YOU. 🍌💛 ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Tag someone you’re bananas for. 🍌⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ONLINE MASTERCLASS with @delamaracademy on May 29, 2020 (10AM PST/6PM BST/1PM EST) 🖌🎨👩🏻‍💻 — Want to learn how I conceptualize and paint my illusion art? Join my online masterclass with @delamaracademy this coming Friday where I’ll be demonstrating illusion art fundamentals and creating a new look through Zoom! Head over to @delamaracademy’s link in bio to sign up now! 🔥⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Products:⁣⁣⁣⁣⁣ @mehronmakeup Mimi Choi Illusion Palette⁣⁣⁣⁣⁣ @mehroncanada Fantasy FX Cream Makeup⁣⁣⁣⁣⁣ @makeupforever Flash Case⁣⁣⁣⁣⁣ @kryolanofficial Variety Eyeshadow Compact in Bright⁣⁣⁣⁣⁣ @nyxcosmetics Vivid Brights in Vivid Fire ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ This is a variation of my previous banana arm illusion makeup that was inspired by the digital art of @sibmount.

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

Mimi Choi esittelee omalla Mimles-nimisellä Intagram-kanavallaan taitavia kauneusmeikkejä ja upeita illuusioita. Nyt nainen on ottanut haltuunsa vartalomaalauksen salat ja loihtinut käsivarsiinsa ja jalkoihinsa maalauksia, jotka saavat vartalon osat näyttämään pilkotuilta hedelmiltä ja kasviksilta.

View this post on Instagram

This is #makeup. 🍅 I LOVE YOU FROM MY HEAD TOMATOES 🍅 SWIPE for movement. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ This is in no way intended to promote self-harm or violence. It is simply an art expression. ❤ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Products: ⁣⁣⁣ @mehronmakeup Mimi Choi Illusion Palette⁣⁣⁣ @kryolanofficial Aquacolors⁣⁣⁣ @morphebrushes 35O3 Fierce by Nature Palette⁣⁣⁣ @makeupforever Ultra HD Concealers⁣⁣⁣ @nyxcosmetics White Liquid Liner ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ This idea came to me after seeing the digital artwork – "Free Your Mind" – by @sibmount. The sliced leg concept is an extension of my previous segmented illusions on my arms and face. This look took 3 hours to paint.

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on