Uskomaton lopputulos vartalomaaleilla – jalat kuin pilkotut kasvikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osaavat meikkitaitelijat pystyvät luomaan uskomattomia muodonmuutoksia iholle taitavan värien käytön ja varjostustekniikoiden avulla. Verkossa onkin nähty lukuisia esimerkkejä meikkaamisen asiantuntijoiden upeista taidonnäytteistä.

Nyt Instagramissa hämmästyttää Mimi Choi -niminen nainen, joka osaa maskeerauksen keinoin luoda todella näyttäviä illuusioita. Nainen on jo aiemmin herättänyt huomiota karmivilla maskeerauksilla, jotka ovat näyttäneet siltä kuin ihosta olisi kaiverrettu paloja irti. Nyt nainen hämmästyttää kuvilla, joiden avulla naisen raajat näyttävät ruoalta.

Mimi Choi esittelee omalla Mimles-nimisellä Intagram-kanavallaan taitavia kauneusmeikkejä ja upeita illuusioita. Nyt nainen on ottanut haltuunsa vartalomaalauksen salat ja loihtinut käsivarsiinsa ja jalkoihinsa maalauksia, jotka saavat vartalon osat näyttämään pilkotuilta hedelmiltä ja kasviksilta.