Victoria’s Secret -enkeli esitteli vatsaansa – vauva on nyt tähden lempiherkun kokoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Tähti jakoi aiemmin Instagram-kanavallaan ilouutisia kertoessaan, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan.

Romee Strijd julkaisi nyt upean kuvan, jossa nähdään miten hänen vatsansa on jo kauniisti pyöristynyt. 24-vuotiaalla mallilla on yllään pitsinen korsetti, joka myötäilee raskausvatsaa kauniisti. Strijd paljastaa, että vauva on tällä hetkellä hänen lempiherkkunsa kokoinen, eli vauva muistuttaa kooltaan avokadoa.

Romee Strijd on aiemmin avautunut siitä miten vaikeaa raskaaksi tuleminen hänelle oli koska hän kärsi munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä. Kuntoilurutiiniaan rauhoittamalla ja ruokavaliotaan monipuolistamalla nainen sai kuitenkin kuukautisensa palaamaan ja tuli raskaaksi pian sen jälkeen.