Pussycat Dolls -tähdet luonnonkauniina – näin paljon muuttuvat meikattuina

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändi julkaisi taannoin uuden React-nimisen singlen. Yhtyeen oli määrä aloittaa uusi kiertue huhtikuussa Iso-Britanniasta ja Irlannista, mutta koronaviruksen vuoksi kiertue jouduttiin siirtämään.

Pussycat Dolls on pullollaan naiskauneutta, minkä naisten julkaisema tuore videokin todistaa. Tyttöbändin jäsenet ottivat yhdessä osaa TikTok-sovelluksessa leviävään Pass the Brush -haasteeseen, jossa kaunottaret nähdään aluksi ilman meikkiä ja myöhemmin hiukset laitettuina ja iltameikki kasvoillaan.

Videon aloittaa bändin 41-vuotias keulahahmo Nicole Scherzinger, jonka jälkeen muut jäsenet tarttuvat myös haasteeseen. Leikkimielinen video todistaa, että laulajat ovat hyvin näyttäviä naisia niin meikattuina kuin täysin luonnollisinakin pelkät aamutakit yllään.