Sara Sieppi uimapuvussa somepäivityksessä: ”Lehden mukaan monen juhannusheila”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sara Sieppi tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Suomena, mutta viime aikoina hän on tehnyt uraa myös television puolella sekä realitysarjoissa että Onnenpyörä-visailuohjelmassa. Koronaviruksen myötä myös Sieppi joutui viettämään kevään pääasiassa eristäytyneenä, mutta nyt tilanne on jo hieman helpottanut. Juhannuksensa vietosta missikaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa upean kuvan ja hauskan päivityksen.

– Iltalehden mukaan olin aika monen juhannusheila tänä vuonna. Kuten kuvasta huomaa, tunkua oli! Toivottavasti kaikilla oli kiva kesäviikonloppu – olitpa sitten perheen, ystävien tai siin omassa parhaassa seurassa eli itseksesi, sitäkin tarvitaan välillä. Huomenna takas arkeen. Oisko muuten grillimakkaran silti saanut lisää ruokaympyrään? Sara Sieppi kysyi seuraajiltaan.

– Jos keräät 34,5 kukkaa sängyn alle, näät päikkäreillä sun tulevien DM-viestien profiilit, Sara totesi toisessa päivityksessään.

Taannoin Sara Sieppi aiheutti sosiaalisessa mediassa ahdistusta julkaisemalla kuvan, jossa nähtiin miten mokkapalaruutu on leikattu keskeltä leivonnaista. Moni tuntuu olevan sitä mieltä, että pellillinen tulisi ensin leikata kokonaan ruudukoksi ja aloittaa sitten syöminen reunapaloista. Keskellä oleva pala on kuitenkin mehukkain, koska se on tasapaksu kohta, jossa ei ole lainkaan reunaa.