Tiktakin Petra bikineissä laiturilla: ”Mä rakastan aurinkoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye täytti tänä vuonna 20 vuotta. Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa heistä oli vasta 13-vuotiaita. Viime vuosina Petra on tehnyt menestyksekästä soolouraa ja hän osallistui taannoin myös suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Nyt Petra on nautiskellut kesästä.

– Mä rakastan aurinkoa. Kiitos @hallaxhalla täydellisistä biksuista tähän kesään. Myös pikkukaveri Milou halus välttämättä mukaan kuvaan, Petra Gargano kirjoittaa upean bikinikuvansa yhteydessä.

Taannoin yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Yhtye lopetti keikkailun vuonna 2007, kunnes kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille yli vuosikymmenen tauon jälkeen. Petra on sittemmin tehnyt menestyksekästä soolouraa.